ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Με γνώμονα την ολοκληρωμένη υποστήριξη, διδάσκονται μαθήματα θετικών επιστημών (Μαθηματικά-Φυσική-Χημεία-Βιολογία και συναφή μαθήματα), σε φοιτητές Θετικών επιστημών, πολυτεχνικών και Ιατρικών σχολών, τμημάτων Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι., καθώς και Ιδιωτικών Κολλεγίων και Ι.Ε.Κ..

Το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό μας αποτελεί εγγύηση της επιτυχίας σας. Με την καθοδήγησή μας επιτυγχάνεται η μείωση του επιπλέον χρόνου φοίτησης. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο της εκπαίδευσης εγγυάται τις υψηλές ποιότητες υπηρεσίες προς εσάς.

 

Διευθυντής Τμήματος Ιδιαιτέρων Μαθημάτων

Στοιχειός Αλέξανδρος

 

Σύντομο βιογραφικό:

Στοιχειός Αλέξανδρος, Φυσικός, M.Sc., PhD - Πιστοποιημένος Σύμβουλος μελέτης C.S.C - Διαθέτει 20ετή εμπειρία στα μεγαλύτερα φροντιστήρια των Αθηνών (Σαλτερής-Σαββάλας, Πουκαμισάς, Διακρότημα κ.α.), έχει εργαστεί στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη (bilingual στο τμήμα Science). Είναι ενεργός συνεργάτης του Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) με δημοσιευμένες εργασίες και παρουσιάσεις σε συνέδρια. Ειδικεύεται στα μαθήματα Γενικού λυκείου, προετοιμασία I.B. Physics και Mathematics, SAT's, SGCSE.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, καθώς οι καθηγητές μας είναι όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων, απόφοιτοι ελληνικών Πανεπιστημίων με άριστη γνώση της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

 

Δήλωσε Ενδιαφέρον !

logo white
 
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 117
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ  ||  Τ.Κ. 16122
τηλ.: 210 7226 690
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web: www.stirixi-paidiou.gr