Στα πλαίσια της αδιάκοπης στήριξης στους μαθητές μας, από τις 15 Ιουνίου ξεκινά η θερινή προετοιμασία για τους μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄Λυκείου.

Εναρμονισμένοι με τις σαρωτικές αλλαγές στο Λύκειο προσαρμόσαμε τα προγράμματα σπουδών μας για όλες τις τάξεις του Λυκείου. Η επιτυχία χτίζεται από το καλοκαίρι. Η έγκαιρη προετοιμασία απαλλάσσει από το άγχος των εξετάσεων.

  • Επιμένουμε στα – αυστηρά- 3μελή τμήματά μας, παρέχοντας όλα τα οφέλη του ιδιαίτερου μαθήματος σε ομοιογενή group, τα οποία προωθούν την γνώση και την ευγενή άμιλλα.
  • Η διδακτική μας ώρα εξακολουθεί να είναι το παραγωγικό 45λεπτο, στο οποίο σύμφωνα με μελέτες μεγιστοποιείται η πρόσληψη και η αφομοίωση του διδαχθέντος υλικού.
  • Η διάρκεια των μαθημάτων ορίζεται στις 5 εβδομάδες. Η 6η εβδομάδα είναι η εβδομάδα των τελικών διαγωνισμάτων.
  • Ειδικά για τους μαθητές του Λυκείου, παρέχεται ένα ολοκληρωμένο και έγκυρο Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το οποίο φανερώνει την κλίση και επαγγελματική κατεύθυνση που ταιριάζει στον εκάστοτε μαθητή, μέσα από έναν συνδυασμό πληροφοριών που συλλέγεται μέσω συνεντεύξεων και χορηγήσεων ποικίλων τεστ.

Η προσέγγισή μας στον μαθητή και την οικογένειά του εξακολουθεί να είναι ολιστική, με τη στήριξη και την παρέμβαση-όποτε κρίνεται αναγκαίο-συμβούλων και εξειδικευμένων ψυχολόγων.

Image

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αναλύσουμε την φιλοσοφία που διέπει το χώρο μας.

Διευθυντής Τμήματος Ιδιαιτέρων Μαθημάτων

Στοιχειός Αλέξανδρος

 

Σύντομο βιογραφικό:

Στοιχειός Αλέξανδρος, Φυσικός, M.Sc., PhD - Πιστοποιημένος Σύμβουλος μελέτης C.S.C - Διαθέτει 20ετή εμπειρία στα μεγαλύτερα φροντιστήρια των Αθηνών (Σαλτερής-Σαββάλας, Πουκαμισάς, Διακρότημα κ.α.), έχει εργαστεί στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη (bilingual στο τμήμα Science). Είναι ενεργός συνεργάτης του Ε.Μ.Π. (Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) με δημοσιευμένες εργασίες και παρουσιάσεις σε συνέδρια. Ειδικεύεται στα μαθήματα Γενικού λυκείου, προετοιμασία I.B. Physics και Mathematics, SAT's, IGCSE.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος και εξασφαλίστε -20% στα δίδακτρα της θερινής προετοιμασίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.